Kliederkerk Kliederkerk
Geslaagde kliederkerk november.
 
Ruim 70 personen van alle leeftijden, waarvan meer dan de helft onder de 12, hebben genoten van een geslaagde kliederkerk.
Na het welkom werd een proefje gedaan: kan bitter zoet worden? Een grapefruit smaakt bitter maar als je er zout over strooit smaakt het bittere zoet! Zo kan iets wat moeilijk is toch veranderen in iets goeds als je blijft vertrouwen. Daarna werd het verhaal van de woestijnreis verteld aan de hand van platen. Het kinderkoor zong en kreeg de aanwezigen enthousiast. Na gebed en de uitleg van de workshops ging iedereen aan de slag. 
Er was een blinddoekparcours waar het ging om vertrouwen, er werden briefjes met gebeden opgeschreven en in de klaagmuur van dozen gestopt.
Je kon iets maken van brooddeeg, een bordje beplakken met wat je zoal eet op een dag. Manna overhevelen met een rietje, en ballonkwartels uit de lucht slaan.
De dienst werd afgesloten door het bidden van de briefjes en zang met het kinderkoor: 'k stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God".
Daarna werd er gegeten van broodjes knakworst, pannenkoeken, wraps en andere heerlijkheden.
Iedereen ging blij naar huis.
 
Kliederkerk december.
Er is elke 3e zondag van de maand een kliederkerk. De volgende keer is op 19 december van 11-13uur in het Kruispunt te Erica en staat in het teken van kerst. Het kinderkoor zal weer meewerken.
In januari gaan we rouleren en is de kliederkerk in Klazienaveen.
 
Het kliederkerkteam.
 
terug